Familie uitje Friesland: Ontdek Gaasterland eens vanuit een TukTuk!

Familie uitje Friesland: Tuk Tuk verhuur Friesland is hét adres voor een gezellig en actief dagje uit voor iedereen! U bent bij ons van harte welkom voor onder andere uw familie uitje, personeelsfeestje, bedrijfsuitje, teamuitje of gezellig samen met uw gezin!

.

Routes TukTuk Familie uitje Friesland

Wij hebben diverse routes beschikbaar of ga gewoon uw eigen weg. Toer door de bossen en het glooiende landschap van Gaasterland, bezoek de mooie dorpjes Balk of het Stadje Sloten. U staat versteld van de knusse straatjes en vriendelijke mensen in deze omgeving. Alleen al het Friese merengebied is de moeite meer dan waard. Met zijn adembenemende weidsheid en de stilte. De stilte die alleen doorbroken wordt door een troep ganzen, een snaterende eend of het roepen van één van de vele watervogels. Er is een ware explosie van haviken en buizerds. Misschien dat u een aantal reeën in de verte spot of tegen de schemer een vos. De omgeving bestaat uit vele beschutte plekjes, waar het grote genieten orde van de dag is. En mocht het toch gaan regenen… dan doet u toch gewoon de kap dicht.

.

Huur een Tuk Tuk voor een:Familie uitje Friesland

  • Familie uitje Friesland
  • Gezellige dag of middag toeren met vrienden
  • Personeelsfeestje
  • Vriendinnendag
  • Familiedag
  • Bruiloft
  • Bedrijfsevenement
  • Of als Taxi

.

De TukTuk

De tuktuk is in Aziatische landen, met name in Thailand, een algemeen bekende vorm van openbaar vervoer. Het is een gemotoriseerde riksja waarin een aantal passagiers kan worden vervoerd. De tuktuk’s zijn overdekt en hebben drie wielen: twee wielen achter en één voor. Hierdoor zijn ze zeer wendbaar.

Let op! Voor het rijden in een tuktuk heb je een rijbewijs nodig, aangezien de auto voorzien is van een autokenteken en je er dus mee op de weg mag rijden. Zorg ook dat je in het bezit bent van een geldig legitimatiebewijs.

 

Bekijk onze arrangementen

TukTuk verhuur Friesland

Contact met ons opnemen kan via het onderstaande mailformulier:

Mailformulier Landings-pagina's

Maar even bellen kan uiteraard ook, wij staan u graag te woord en denken graag met u mee! U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 06 – 22 967 194. Ook kunt u gebruik maken van ons contactformulier. We nemen dan z.s.m. contact met u op.

TukTuk verhuur Friesland is gevestigd in Oudemirdum. Voor specifieke adresgegevens verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Verhuur van de TukTuk’s is uitsluitend op afspraak!

 

Familie uitje Friesland

Familie uitje Friesland

Familie uitje Friesland

 

 

 

 

 

 

Familie uitje Friesland

TukTuk verhuur Friesland voor een onvergetelijk Familie uitje Friesland