Puzzeltocht Friesland: Ontdek Gaasterland met de TukTuk!

Puzzeltocht Friesland: Tuk Tuk verhuur Friesland is hét adres voor een gezellig dagje uit voor iedereen! U bent bij ons van harte welkom voor onder andere uw familie-uitje, bedrijfsuitje, teamuitje, vriendinnen of vrijgezellendag of gezellig samen met uw gezin!

.

TukTuk Puzzeltocht Friesland

Wij hebben een leuk puzzeltocht door Gaasterland beschikbaar of ga gewoon uw eigen weg. Toer door de bossen en het glooiende landschap van Gaasterland, bezoek de mooie dorpjes Balk of het kleine stadje Sloten. U staat versteld van de knusse straatjes en vriendelijke mensen in deze omgeving. Alleen al het Friese merengebied is de moeite meer dan waard. Met zijn adembenemende weidsheid en de stilte. De stilte die alleen doorbroken wordt door een troep ganzen, een snaterende eend of het roepen van één van de vele watervogels. Er is een ware explosie van haviken en buizerds. Misschien dat u een aantal reeën in de verte spot of tegen de schemer een vos. De omgeving bestaat uit vele beschutte plekjes, waar het grote genieten orde van de dag is. En mocht het toch gaan regenen… dan doet u toch gewoon de kap dicht.

.

Huur een Tuk Tuk voor een:Puzzeltocht Friesland

  • Puzzeltocht Friesland met vrienden of familie
  • Gezellige dag of middag toeren
  • Personeelsdag
  • Vriendinnendag
  • Vrijgezellendag
  • Familiedag
  • Bruiloft
  • Of als Taxi

.

De TukTuk

De tuktuk is in Aziatische landen (met name in Thailand) een bekende vorm van openbaar vervoer. Het is een gemotoriseerde ‘riksja’ waarin een aantal passagiers kan worden vervoerd. De tuk-tuk’s zijn overdekt en hebben drie wielen: twee wielen achter en één voor. Hierdoor zijn ze zeer wendbaar.

Let op! Voor het rijden in een tuktuk heb je een geldig autorijbewijs nodig, aangezien de tuktuk voorzien is van een autokenteken en je er dus mee op de weg mag rijden. Zorg ook dat je in het bezit bent van een geldig legitimatiebewijs.

 

Bekijk onze arrangementen

TukTuk puzzeltocht Friesland & verhuur Friesland

Contact met ons opnemen kan via het onderstaande mailformulier:

Mailformulier Landings-pagina's

Maar even bellen kan uiteraard ook, wij staan u graag te woord en denken graag met u mee! U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 06 – 22 967 194. Ook kunt u gebruik maken van ons contactformulier. We nemen dan z.s.m. contact met u op.

TukTuk verhuur Friesland is gevestigd in Oudemirdum. Voor specifieke adresgegevens verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Verhuur van de TukTuk’s is uitsluitend op afspraak!

 

Puzzeltocht Friesland

Puzzeltocht Friesland

Puzzeltocht Friesland

 

 

 

 

 

 

Puzzeltocht Friesland

TukTuk verhuur Friesland voor een onvergetelijk Puzzeltocht Friesland