Onze Tuk Tuk Arrangementen


 

 

 

Tuk Tuk Foto-puzzeltocht

     11.00 – 13.00 uur € 19,50 p.p

     14.00 – 17.00 uur € 29,50 p.p

 Bij dit arrangement krijgt u allereerst een hartelijk ontvangst door één van onze personeelsleden. Tijdens dit ontvangst krijgt u een duidelijke uitleg over het rijden met de TukTuk. Na een korte proefrit kunt u dan vervolgens zelf op pad gaan! Dan begint de leuke puzzeltocht die is gemaakt aan de hand van foto’s. Onderweg zijn er aan de hand van deze foto’s diverse vragen die u moet beantwoorden. Bij elke vraag moet u aan de hand van de foto opzoek gaan naar het juiste antwoord… Dit maakt het een interactief zeer leuk spel waar u niet snel op zult zijn uitgekeken. Uiteraard is er voor de passagiers van de TukTuk met de meeste goede antwoorden ook nog eens een prijsje te winnen. Het gaat dus ook nog eens ergens om! Ongetwijfeld krijgt u tijdens deze tocht ook trek in iets te eten of te drinken. Dat is natuurlijk geen probleem. Dan stopt u bij een van de gezellige terrasjes onderweg.

 


Ter land ter zee en op het terras!

Tijdsduur +/- 5 uur / vanaf 6 personen

Ontdek Gaasterland eens vanuit een TukTuk én vanaf het water! In de TukTuk rijd je langs de mooiste plekjes en glooiingen die Gaasterland rijk is. Onderweg stoppen jullie bij het haventje waar de sloep(en) voor jullie klaar liggen. Daar begint het vaartochtje door het riviertje ”de Luts”. Dit prachtig stukje natuur is een zeer bekend stukje van de beroemde Elfstedenroute. Dat is natuurlijk altijd leuk om te bewonderen. We varen door naar Balk. Hier staat koffie met gebak, of in overleg iets anders, voor u klaar! Na de break varen we weer terug naar de Tuk’s en gaan we nog een stukje ‘Tukken’.

De tarieven voor dit arrangement zijn € 49,50 per persoon
                                 

Tuk Tuk Barbecue (vanaf 10 personen)

Met dit arrangement kunt u genieten van het prachtige, Friese landschap vanuit een TukTuk. Na afloop kunt u dan vervolgens ook nog eens heerlijk barbecueën! Een aanrader voor uw bedrijfsuitje. Eens een keer wat anders dan een standaard bedrijfsuitje!

Tijdsduur: +/ 5 á 6 uur

De dag begint met een hartelijk ontvangst door één van onze personeelsleden! Deze geeft u duidelijke instructies omtrent het bedienen van de TukTuk. Na een proefritje hebt u de kennis om zelf op pad te gaan. U krijgt van ons een route mee die u langs het IJsselmeer leidt, met mooie vergezichten naar gezellige plaatsjes als Oudemirdum en Sloten. U rijdt weer terug richting de mooie glooiingen van het Gaasterlandse landschap voor een heerlijk bakje koffie met gebak. Maar er zijn natuurlijk meer mogelijkheden. Hebt u bijvoorbeeld liever wat fris met een bittergarnituurtje? Dat kan natuurlijk ook! Na de heerlijke versnaperingen volgt de rest van de route door het mooie Gaasterland. Bij terugkomst met de TukTuk gaan we naar Strandpaviljoen de Hege Gerzen. Met het prachtige IJsselmeer op de achtergrond gaat u heerlijk barbecueën met vlees van de echte keurslager.

De tarieven voor dit arrangement: € 54,50 per persoon of € 65,- per persoon inclusief 2 uur vrij drinken (Binnenlands gedestilleerd)

 

Tuk Tuk Snert rit 

vanaf oktober tot april te boeken

Tijdsduur: +/ 3 uur

De dag begint met een hartelijk ontvangst door één van onze personeelsleden! Deze geeft u duidelijke instructies omtrent het bedienen van de TukTuk. Na een proefritje hebt u de kennis om zelf op pad te gaan. U krijgt van ons een route mee door het mooie Gaasterland. Halverwege de route stoppen we in Oudemirdum waar een heerlijke kom snert voor u klaar staat! Na het nuttigen van de soep rijdt u weer verder voor het tweede deel van de route. 

De tarieven voor dit arrangement zijn € 27,50 per persoon

 

Kraak de kluis! 

   11.00 – 13.00 uur € 19,50 p.p

     14.00 – 17.00 uur € 29,50 p.p

 

Na een hartelijk ontvangst en instructie over het rijden met een tuk, begint de tocht! Het is de bedoeling om zoveel mogelijk vragen te beantwoorden, deze antwoorden heb je namelijk nodig om de kluis te kraken! Voer jij de juiste code in??. Een aanrader om met uw collega’s, vrienden of familie te gaan doen. 

 

 

 

Tuk Tuk Picknick

Tijdsduur: +/ 3 uur

Na een hartelijk ontvangst met een korte instructie over het rijden met de tuk tuk kunt u op pad gaan met de tuk en natuurlijk de goedgevulde picknick mand. U krijgt van ons een route mee door het mooie Gaasterland en langs het IJsselmeer. U bent vrij om ergens onderweg heerlijk te picknicken, en lekker bij te kletsen met uw familie, vrienden of collega’s. 

Standaard inhoud picknickmand:

Verse broodjes van de plaatselijke bakker, belegd met vleeswaren van de ambachtelijke slager

Koffie en thee

Jus d’Orange

Vers fruit

Uiteraard is de inhoud van de mand in overleg aan te passen en uit te breiden naar uw keuze! (tegen meerprijs)

De tarieven voor dit arrangement zijn € 39,50 p.p. 

 

 

Tuk Tuk High tea 

Tijdsduur: +/ 3 uur

Na een hartelijk ontvangst en een instructie over het rijden met de Tuk Tuk kunt u op pad! We hebben een mooie route voor u uitgestippeld. De route brengt u langs de mooiste plekjes van de Zuidwest hoek van Friesland. Onderweg kunt u heerlijk gaan genieten van een uitgebreide High Tea die voor u klaar staat. 

De tarieven voor dit arrangement zijn: € 39,50 p.p. 

 

 

 

 

 

 

 


Onze arrangementen zijn altijd aan te passen of uit te breiden naar uw wensen!              

 • Koffie met gebak € 5,-
 • Lunch € 12,-
 • Barbecue  € 22.50.
 • Barbecue  met 2 uur vrij drinken (binnenlands gedestilleerd) € 34,50.

Wij denken graag met u mee! U kunt altijd contact met ons opnemen en dan geven we aan wat er zoal mogelijk is.

 


VOORWAARDEN

Voordat u kunt gaan rijden met de TukTuk moet u voldoen aan de onderstaande voorwaarden. Mocht u daar niet aan voldoen, dan kunnen we de TukTuk helaas niet aan u verhuren.

 

 • Wij hebben geen pinautomaat, er dient vooraf en contant te worden afgerekend.
 • Huurder heeft voor het rijden met de TukTuk Rijbewijs B nodig.
 • Een geldig legitimatiebewijs is verplicht.
 • Minimale leeftijd is 21 jaar.
 • Borg bedraagt € 100, deze dient contant te worden afgerekend en wordt aan het einde van de huurperiode retour gegeven, mits er geen schade aan desbetreffende TukTuk is veroorzaakt.
 • Eventuele schade en/of vermissing van spullen zal verrekend worden met de borgsom. Wanneer de schade hoger uitvalt dan de borgsom dan wordt deze bij u in rekening gebracht.
 • Verhuurder stelt zich niet aansprakelijk voor schade, diefstal enz. van de door uzelf meegebrachte persoonlijke eigendommen, en voor het ontstaan van persoonlijk letsel van opvarende (n) gedurende de huurperiode. Het rijden met de TukTuk geschiedt geheel op eigen risico.
 • Maximaal aantal personen per TukTuk (4 of 3 personen per Tuk) mag niet worden overschreden.

.

GEDRAGSREGELS

 • Huurder dient zich te houden aan de plaatselijk geldende verkeersregels t.a.v snelheid, rijden binnen aangegeven gebied, etc.
 • U mag geen afval etc. op straat werpen.
 • Huurder mag geen overlast veroorzaken aan medeweggebruikers.
 • Boetes kunnen niet worden verhaald op de verhuurder.

Een TukTuk reserveren?

Neem dan telefonisch contact met ons op via 06 – 22 967 194 of maak gebruik van onderstaand contactformulier.